Survivors create museum in hopes that tragedy is not repeated



Photo Gallery:


Click to view (9 Photos)


In one small room in the Polish countryside, the horrors of the Holocaust are preserved in sickening detail.

What appeared to be a simple concrete room was in reality used as a gas chamber. A hole in the wall had been cut where poisonous Zyklon B seeped to suffocate prisoners of the Auschwitz concentration camp.

Scratch marks still marred the wall where the dying prisoners had desperately tried to claw their way out.

This story appears in the print edition of Daily Journal. Subscribers can read the entire story online by signing in here or in our e-Edition by clicking here.

comments powered by Disqus

All content copyright ©2014 Daily Journal, a division of Home News Enterprises unless otherwise noted.
All rights reserved. Click here to read our privacy policy.